Bedwantsen bestrijden in regio Utrecht

Heeft u bedwantsen ontdekt in uw woning of pand en wilt u deze snel laten bestrijden door professionals in regio Utrecht? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Lokale Ongedierte Bestrijding. Wij hebben jarenlange ervaring in het tegengaan van de overlast door dit vervelende, hardnekkige beestje en doen dit dan ook graag voor u. Schakel ons in en uw huis is binnen no-time weer vrij van bedwantsen!

Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen?
man probeert wakker te worden

Hoe kom ik aan bedwantsen en hoe laat ik het bestrijden bij mijn pand in Utrecht?

Als u recent in een bed heeft geslapen dat besmet was met bedwantsen, is de kans groot dat u deze mee naar huis heeft genomen. Bedwantsen kruipen namelijk in kleding en beddengoed. Deze insecten verspreiden zich snel en planten zich veelvuldig voort. Om deze reden is het dan ook moeilijk om zelf bedwantsen te bestrijden, wanneer u deze heeft gespot in uw woning in de provincie Utrecht. Gelukkig staat Lokale Ongedierte Bestrijding – dé specialist in ongediertebestrijding in Utrecht en omgeving – in een dergelijk geval voor u klaar om korte metten te maken met de overlast van deze vervelende beestjes. Wij zorgen voor een effectieve verdelging en geven tips, zodat u in de toekomst ook geen bedwantsen meer mee naar huis neemt.

Onze werkwijze voor het verdelgen van bedwantsen

Wanneer we bedwantsen in uw huis in Utrecht gaan bestrijden, dan verspreiden we een bestrijdingsmiddel door de besmette kamers. Vervolgens laten we uw woning ten minste twee uur luchten, zodat het middel zich goed kan verspreiden. Het is vervolgens belangrijk dat u de eerste week uw woning niet poetst om het ongedierte te bestrijden. Ook wast u stoffen waar de bedwantsen in hebben gezeten op 60 graden Celsius, zodat eventuele eitjes niet meer uitkomen. Zo kunnen wij de bedwantsen in uw woning in regio Utrecht definitief bestrijden.

Schakel ons ook voor andere bestrijdingsdiensten in

Wij zijn niet enkel actief in het bestrijden van bedwantsen; u schakelt ons ook in voor onder meer het bestrijden van wespen in Utrecht en of het bestrijden van mieren in de provincie. Bel voor een afspraak naar 085 130 82 25 of stuur een e-mail naar info@lokaleongediertebestrijding.nl. Ons bedrijf uit Wormerveer, nabij Zaandam, stuurt dan spoedig een gediplomeerde expert bij u langs.