Bedwantsen - Lokale ongedierte bestrijding

BEDWANTSEN

Snelle service

Betrouwbare vakmannen

Schoonmaak

Overlast van bedwantsen

Heeft u een hotel of een andere onderneming waar mensen slapen en klagen uw gasten of patiënten over jeukende bulten? Heeft u het vermoeden dat het hier niet om muggen gaat? Dan heeft u een grote kans dat u een besmetting heeft opgelopen met bedwantsen.

Zelf bestrijden heeft in zo’n geval niet veel zin. U vernietigt daarmee wel de bedwantsen, maar niet de eitjes. Binnen de kortste keren komen die eitjes uit en heeft u opnieuw een plaag van bedwantsen.

Bedwantsen zijn zeer hardnekkig. Heeft u bedwantsen gespot? Neem dan snel contact met ons op en wij verzekeren u dat u snel van uw plaag verlost bent.

man probeert wakker te worden

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur heeft u een doeltreffende en betaalbare oplossing voor je ongedierte probleem.
Tijdelijk extra scherp geprijst in verband met de Corona situatie.
Scherp geprijst

Schade door bedwantsen

Bedwantsen drinken het bloed van de mensen die in uw bedden slapen. Ze verdoven een stuk huid voordat ze prikken en bloed gaan zuigen. Uw gasten worden daardoor meestal niet wakker, maar de verdoving van bedwantsen kan wel flinke galbulten opleveren die behoorlijk jeuken. Mensen gaan vervolgens krabben en dat kan littekens opleveren. Bedwantsen kunnen daarmee zelfs hepatitis B en infecties veroorzaken.

 

Bedwantsen vermenigvuldigen zich door na elke maaltijd eitjes te leggen. Dat betekent dat een bed miljoenen eitjes en bedwantsen kan bevatten. De schade aan uw bedrijf is in zo’n geval enorm groot. Laat daarom regelmatig controleren op bedwantsen om escalatie te voorkomen.

De gevolgen van bedwantsen

Bedwantsen verspreiden zich razendsnel en veroorzaken niet alleen jeukende galbulten, maar kunnen ook ziektes overdragen op uw gasten of patiënten. Verplaatst u spullen uit de kamers, dan is de kans groot dat u ook eitjes verplaatst, zodat de bedwantsen zich gemakkelijk door uw hele hotel, instelling of ziekenhuis kunnen verplaatsen.

Natuurlijk is een plaag van bedwantsen nadelig voor uw reputatie. Vaak heeft de aanwezigheid van bedwantsen verlies van relaties, klanten en inkomsten tot gevolg.

Bestrijding bedwantsen

Bedwantsen besmetten uw bedden en de kamers waar de bedden staan. Vaak is het al te laat als u eenmaal tekenen van bedwantsen ontdekt. Uw gasten of patiënten hebben al last van jeukende galbulten en uw reputatie staat op het spel. Wij kunnen bedwantsen snel opsporen en effectief behandelen. We voorkomen daarmee dat uw bedrijf verder wordt besmet met nieuwe plagen.

Uiteraard is het beter om een plaag van bedwantsen te voorkomen. Dat doen wij door regelmatig inspecties uit te voeren.

Hoe herkent u bedwantsen?

Bedwantsen zijn moeilijk te zien. Ze zitten de hele dag verborgen en komen in de nacht uit hun schuilplaats. Bij de meeste bedrijven valt pas op dat er bedwantsen zijn als de gasten klagen over galbulten. Toch reageert niet iedere gast hetzelfde op bedwantsen. Behaarde mensen hebben vaak minder snel last van bedwantsen.

Bedwantsen bijten vaak een aantal keren achter elkaar terwijl ze wel rustig blijven zitten. Het gevolg is daardoor vaak een aantal galbulten op een rij, anders dan één enkele bult van een mug bijvoorbeeld. Zo kunt u de aanwezigheid van bedwantsen herkennen.

Waar vindt u bedwantsen?

Bedwantsen bevinden zich voornamelijk in de naden van een matras, maar ze kunnen zich ook op andere plaatsen verschuilen, zoals achter stopcontacten en plinten of in openingen in de vloer of muur. Bedwantsen zijn vooral in de nacht actief, maar met name tijdens het laatste uur voor de zon opkomt.

Bedwantsen kruipen alleen over het bed, niet over mensen. Ze bijten dus alleen op plekken van het lichaam waarmee uw gasten op het bed liggen. Over het algemeen zijn bedwantsen maar twintig minuten per dag actief, de rest van de dag verschuilen ze zich.

Professionele bestrijding van bedwantsen

Heeft u overlast van bedwantsen? Laat ze direct vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien.

Wij bestrijden dagelijks met succes bedwantsen voor diverse bedrijven in Noord-Holland. Is uw bedrijf gevestigd in (de omgeving van) Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend of Zaanstad? Dan helpen wij u direct. Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten. Bel nu direct 085 – 04 82 977 of laat ons u bellen.

Wat klanten zeggen

Micky daanen
Micky daanenGoogle reviews
Read More
Super snel van ons muizen probleem afgeholpen.
Jasper Prowse
Jasper ProwseGoogle reviews
Read More
"Hierdoor konden wij toch nog fijn van de zon en BBQ genieten."

Offerte aanvragen