Houtworm bestrijden Utrecht - Lokale ongedierte bestrijding

Houtworm bestrijden in Utrecht en omstreken

Zodra u houtworm heeft ontdekt in uw pand, is het zaak om dit beestje spoedig te laten bestrijden; hiervoor komen wij graag bij u in Utrecht, Hilversum of omstreken langs. Lokale Ongedierte Bestrijding beschikt over veel ervaring in en kennis over het bestrijden van diverse typen ongewenste huisdieren. U schakelt ons dus met een gerust hart in!

Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Spoedig en vakkundig houtworm laten bestrijden in regio Utrecht

De houtworm, waaronder de boktor, veroorzaakt veel schade aan uw pand, zonder dat u dat wellicht doorheeft. Zodra u hele kleine gaatjes in het hout ziet ontstaan of bijvoorbeeld zaagsel op de grond ziet liggen, is de groot dat er sprake is van houtworm. Als u de houtworm spoedig laat bestrijden door onze vakmensen in de regio’s Utrecht en Hilversum, voorkomt u ernstige(re) schade aan de houten constructies en meubelen in uw pand. Onze specialisten maken op vakkundige wijze korte metten met dit ongedierte om erger te voorkomen. Bovendien ontvangt u tips om besmetting in de toekomst tegen te gaan.

Neem contact met ons op bij interesse in onze diensten

Niet alleen in geval van houtworm in uw pand in bijvoorbeeld Utrecht of Hilversum schakelt u ons in om het ongedierte te bestrijden; onze lokale bestrijders staan ook voor u klaar om bijvoorbeeld bedwantsen te bestrijden in Utrecht of muizen te bestrijden in Hilversum. Neem bij interesse in een of meerdere van onze diensten contact op met ons bedrijf in Wormerveer, nabij Zaandam, door te bellen naar 085 130 82 25 of te e-mailen naar info@lokaleongediertebestrijding.nl. Wij zijn u graag van dienst!