Ongedierte bestrijden - Lokale ongedierte bestrijding

MUIZEN LATEN BESTRIJDEN DOOR PROFESSIONALS

Snelle service

Betrouwbare vakmannen

Schoonmaak

Overlast van muizen

Heeft u muizenoverlast in uw onderneming? Dan heeft u niet alleen last van de schade aan uw pand en producten, maar loopt u ook een gezondheidsrisico. Muizen kunnen grote schade aanbrengen aan uw pand door overal aan te knagen. Ze kunnen bovendien brand veroorzaken door te knagen op elektriciteitsdraden.

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur heeft u een doeltreffende en betaalbare oplossing voor je ongedierte probleem.
Tijdelijk extra scherp geprijst in verband met de Corona situatie.
Scherp geprijst

Schade door muizen

Muizen knagen voortdurend op hout, plastic en andere harde materialen. Dit doen ze omdat hun tanden blijven groeien. Door te knagen blijven deze kort en scherp. Door hun geknaag kunnen muizen enorme schade aanrichten aan uw producten of verpakkingen. Muizen kunnen bovendien besmetting veroorzaken. Het is daarom van belang dat u regelmatig uw voorraad laat controleren. Dat voorkomt grote gevolgen.

De gevolgen van muizen

Muizen beschadigen uw goederen, etenswaren, verpakkingen en stellingen. Door hun geknaag zult u uiteindelijk uw producten of materialen moeten vernietigen en vaak weer nieuwe moeten aanschaffen. Dat kan grote financiële gevolgen hebben.

 

De aanwezigheid van muizen in uw onderneming vormt een gevaar voor uw gezondheid en die van uw gasten. Muizen kunnen verspreiding van salmonella veroorzaken en uw ruimtes besmetten. Tijdens hun bewegingen slepen ze hun buiken over de grond. Die zijn daardoor vet, vuil en vaak nat door urine. Het gesleep kan ziektes en bacteriën overbrengen op de plekken waar de muizen lopen. Besmetting kan bovendien plaatsvinden door hun kleine en donkere uitwerpselen die ze overal achterlaten.

Natuurlijk is een plaag van muizen ook nadelig voor uw reputatie. Vaak heeft ongedierte verlies van zakenrelaties, klanten en inkomsten tot gevolg.

Hoe herkent u muizen?

Muizen zijn nachtdieren, u zult ze daarom niet snel zien of horen. Toch kunt u ze herkennen. Zijn uw verpakkingen of producten beschadigd en ziet u kleine zwarte uitwerpselen liggen? Dan is de kans groot dat u een muizenplaag heeft. Omdat ze zich overdag niet laten zien kan de plaag al een tijd aanwezig zijn zonder dat u iets gemerkt heeft. Dat kan betekenen dat de muizenplaag inmiddels behoorlijk groot is. Wilt u zeker weten dat het om muizen gaat? Kijk dan naar de knaagschade. Vaak kunt u twee evenwijdige groeven van de tanden zien.

Waar vindt u muizen

Muizen verstoppen zich graag op beschutte plaatsen zoals in kasten of tussen dozen. Hun nesten bevinden zich daar ook. Muizen kunnen zichzelf erg klein maken en kruipen daarmee door de kleinste kieren. Ze klimmen en springen enorm goed en daardoor verplaatsen ze zich overal naartoe. Dat is ook de reden waarom u overal in uw pand hun uitwerpselen kunt vinden.

Professionele bestrijding van muizen in heel Nederland

Heeft u overlast van muizen? Laat ze direct vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien.

Wij bestrijden dagelijks met succes muizen voor diverse bedrijven en in huizen in heel Nederlend

Is uw bedrijf of huis gevestigd in (de omgeving van) Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Haarlem, Rotterdam, Purmerend, Tilburg of Zaanstad? Dan helpen wij u direct.  Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten.
Bel nu direct 085 -1308225 of laat ons u bellen.

Wat klanten zeggen

Micky daanen
Micky daanenGoogle reviews
Read More
Super snel van ons muizen probleem afgeholpen.
Jasper Prowse
Jasper ProwseGoogle reviews
Read More
"Hierdoor konden wij toch nog fijn van de zon en BBQ genieten."

Muizen

Aangevreten producten? Keutels? Muizen gezien?

Muizen

Wij zetten verschillende bestrijdingsmethoden in en zullen u inlichten hoe u muizenlast in het vervolg kan voorkomen
Meer lezen

Houtworm/Boktor

Voorkom schade aan uw houtwerk(en) en laat houtworm/Boktor professioneel verwijderen

Houtworm/boktor

Laat houtworm/Boktor professioneel verwijderen
Meer lezen

Bijen/wespen

Last van een wespen nest? Dan is bestrijding de enige manier. Desondanks wespen en bijen een zeer belangrijke rol hebben in de natuur.

Bijen/wespen

Het verwijderen van nesten is noodzakelijk om verdere overlast/schade te voorkomen
Meer lezen

Mieren

Mieren verspreiden bacteriën en zijn onhygiënisch om in je huis of keuken te hebben

Mieren

Mieren in uw tuin kunnen voor verzakking zorgen
Meer lezen

Ratten

Ratten kunnen grote schade aanbrengen aan uw pand door overal aan te knagen. Ze kunnen bovendien brand veroorzaken door te knagen op elektriciteitsdraden.

Ratten

Heeft u overlast van ratten? Laat ze direct vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien
Meer lezen

Wespen

Vervelend! Een wespennest… Overlast van een wespennest Bij uw woonhuis of bedrijf? Zo snel mogelijk weghalen is de beste optie.

Wespen

Heeft u een wespennest in de buurt van uw bedrijf of woonhuis? Laat het direct vakkundig bestrijden en voorkom een groot wespennest met alle gevolgen van dien.
Meer lezen

Vlooien

Vlooien veroorzaken tegenwoordig vooral veel overlast. Volwassen vlooien bijten uw huisdieren, kinderen, ouders of uw zelf.

Vlooien

Heeft u overlast van vlooien? Laat ze direct vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien.
Meer lezen

Offerte aanvragen