Wespen bestrijden - Lokale ongedierte bestrijding

Wespen bestrijden

Snelle service

Betrouwbare vakmannen

Schoonmaak

Overlast van wespen

Vervelend! Een wespennest… Overlast van een wespennest Bij uw woonhuis of bedrijf? Zo snel mogelijk weghalen is de beste optie. Zoals u weet kunnen wespen behoorlijk agressief reageren als u te dicht in de buurt komt. Meer dan eens steken en tevens levensgevaarlijk verwonden. Wespen vertrekken niet uit zichzelf…

Na de herfst sterven de meeste wespen wel, maar de overgebleven koninginnen gaan op zoek naar een overwinteringsplek en zullen het volgende jaar in de buurt weer een nieuw nest bouwen. Tijd om er voorgoed iets aan te doen? Wij vinden van wel.

Vraag een offerte aan

Lokale Ongedierte Bestrijding in Leeuwarden, binnen 24 uur heeft u een doeltreffende en betaalbare oplossing voor uw ongedierte probleem (bijv: Muisbestrijding).
In verband met COVID-19 tijdelijk extra scherp geprijsd, zo helpen wij elkaar deze moeilijke tijd door.
Scherp geprijst

Schade door wespen

Wespen kunnen behoorlijke schade aanbrengen uw gebouw of grond kan er door beschadigen. Wespen die zich in een spouwmuur genesteld hebben kunnen aanzienlijke schade aanrichten aan uw muur. Wist u dat een wespennest in de loop van de zomer circa duizenden wespen bevatten? Grote overlast tot gevolg… Lokale Ongedierte Bestrijding lost het op.

De gevolgen van wespen

Een wespennest bevat grote getallen aan wespen. Het nest wordt aan het eind van de lente opgebouwd door de ‘koningin’. Haar eitjes komen uit en de nieuwe werksters gaan verder met het bouwen van het nest. Vanaf dat moment legt de koningin duizenden nieuwe eitjes. Een gebouw of huis betreden kan vrij vervelend zijn met deze grote hoeveelheid aan wespen

Wespen kunnen gevaarlijk zijn. Niet alleen wanneer mensen allergisch zijn voor wespensteken. Als wespen zich bedreigd voelen steken ze sneller en blijven ze aanvallen. Uiteraard wilt u deze situaties voorkomen. Niet alleen voor uw medewerkers, maar zeker ook voor bezoekers van uw huis of bedrijf.

Bestrijding wespen

Lokale Ongediertebestrijding heeft meer dan tien jaar ervaring in het bestrijden van wespen bij bedrijven of woonhuizen. Effectief sporen wij het wespennest op en verwijderen deze vakkundig. 

Uiteraard doen wij het jaar er na, opnieuw een inspectie. Zo weten wij zeker dat het wespennest niet terugkeert.

Heeft u last van wespen? Vertrouw op onze expertise.

Hoe herkent u wespen?

Iedereen weet hoe een wesp eruitziet. Maar wat niet iedereen weet, is waar een wespennest zich kan bevinden. Het nest is namelijk lang niet altijd zichtbaar en kunnen daardoor  toch per ongeluk in de buurt komen. Wespen bouwen hun nesten vaak in de grond, bij bomen of in een spouwmuur. Ook kunnen uw klanten of medebewoners er per toeval op stuiten of per ongeluk in de buurt komen. Deze gevolgen kunnen aanzienlijk zijn.

Ziet u regelmatig wespen in de buurt? Dan kunt u er zeker van zijn dat zich in de buurt van uw bedrijf een wespennest bevindt. Bel in dat geval een bestrijdingsdienst en ga niet zelf aan de slag. U kunt niet altijd zien hoe groot een nest is en wespen kunnen fel reageren als hun nest wordt aangevallen.

Waar vindt u wespen?

Wespen kunnen zo goed als overal een nest bouwen. De koningin weet zich te verstoppen op een veilige plek tijdens haar overwintering. In het volgende seizoen maakt ze een begin aan haar nest. De meest veilige plek is een plek waar wespen weinig gestoord kunnen worden en het minst last hebben van weersinvloeden. Bijvoorbeeld op een plek achter in een magazijn of in een spouwmuur, maar ook in een holle boom of onder de grond.

wesp afbeelding

Professionele bestrijding van wespen in Noord-Holland

Heeft u een wespennest in de buurt van uw bedrijf of woonhuis? Laat het direct vakkundig bestrijden en voorkom een groot wespennest met alle gevolgen van dien.

Dagelijks bestrijden wij, Lokale Ongedierte Bestrijding met succes wespennesten voor diverse bedrijven en woonhuizen door het hele land. Is uw bedrijf of woonhuis gevestigd in een van de 12 provincies? Dan heeft u snel een passende oplossing voor uw probleem. 

 Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten. Bel nu direct 085 – 04 82 977 of laat ons u bellen.

Wat klanten zeggen

John Doe
John Doe@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Muizen

Aangevreten producten? Keutels? Muizen gezien?

Muizen

Wij zetten verschillende bestrijdingsmethoden in en zullen u inlichten hoe u muizenlast in het vervolg kan voorkomen
Meer lezen

Houtworm/Boktor

Voorkom schade aan uw houtwerk(en) en laat houtworm/Boktor professioneel verwijderen

Houtworm/boktor

Laat houtworm/Boktor professioneel verwijderen
Meer lezen

Bijen/wespen

Last van een wespen nest? Dan is bestrijding de enige manier. Desondanks wespen en bijen een zeer belangrijke rol hebben in de natuur.

Bijen/wespen

Het verwijderen van nesten is noodzakelijk om verdere overlast/schade te voorkomen
Meer lezen

Mieren

Mieren verspreiden bacteriën en zijn onhygiënisch om in je huis of keuken te hebben

Mieren

Mieren in uw tuin kunnen voor verzakking zorgen
Meer lezen

Ratten

Ratten kunnen grote schade aanbrengen aan uw pand door overal aan te knagen. Ze kunnen bovendien brand veroorzaken door te knagen op elektriciteitsdraden.

Ratten

Heeft u overlast van ratten? Laat ze direct vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien
Meer lezen

Wespen

Vervelend! Een wespennest… Overlast van een wespennest Bij uw woonhuis of bedrijf? Zo snel mogelijk weghalen is de beste optie.

Wespen

Heeft u een wespennest in de buurt van uw bedrijf of woonhuis? Laat het direct vakkundig bestrijden en voorkom een groot wespennest met alle gevolgen van dien.
Meer lezen

Vlooien

Vlooien veroorzaken tegenwoordig vooral veel overlast. Volwassen vlooien bijten uw huisdieren, kinderen, ouders of uw zelf.

Vlooien

Heeft u overlast van vlooien? Laat ze direct vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien.
Meer lezen

Offerte aanvragen